Motorverzekering

Een juiste verzekering voor uw motorfiets

Een motorverzekering sluit u om een aantal redenen. Ten eerste is de W.A. dekking wettelijk verplicht. Elk actief kenteken moet dus verzekerd zijn. Een W.A. dekking keert uit als u schade schade aan derden veroorzaakt.

 

Verder is het mogelijk uw vermogen (de motor en evt. toebehoren) te beschermen. Denk daarbij aan de uw motorpak of uw helm. Dat kan doormiddel van het sluiten van een beperkt casco óf volledig casco (allrisk) dekking.

 

Bij A.J.H. de Bruijn Assurantiën zoeken wij altijd voor u uit wat de beste optie is.

Opties verzekeringsdekking

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (W.A.)

    De WA verzekering  dekt de schade waarvoor de motorbezitter aansprakelijk is. De schade die ontstaat aan de motor zelf wordt bij een WA verzekering niet vergoed. Omdat de verzekering aan de motor gebonden is, is er ook dekking wanneer u een ander op uw motor laat rijden.

  • Beperkt Casco

    Een motorverzekering met WA en een Beperkte Casco dekking biedt naast de verplichte WA-dekking ook dekking tegen schade aan de motor zelf . U dient hierbij te denken aan schade door diefstal of brand. Hierbij geldt meestal een eigen risico.

  • Volledig Casco (Allrisk)

    Een All Risk motorerzekering wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Bij een All Risk motorverzekering is schade aan de eigen motor in de meeste situaties gedekt.

A.J.H. de Bruijn Assurantiën

Over ons

Contact

 

Producten

Verzekeringen

Hypotheken

Direct contact

 

Heeft u vragen, hulp nodig en/of wilt u direct persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

T. 050-5375050

E. post@ajhdebruijn.nl

 

Contact

Ga naar onze contactpagina voor meer informatie.

 

Openingstijden

Elke werkdag - 08:30 en 17:30